
Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Μπράνκου Μπαντιό, αναζητώντας λύσεις για την ενίσχυση της περιφέρειάς του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο 29χρονος γκαρντ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη Βαλένθια, μετρώντας 11,2 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ κατά μέσο όρο σε 40 συμμετοχές στη EuroLeague, ενώ συνέβαλε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας.
Σημαντικό εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής αποτελεί η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη. Ο general manager της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Κοντός, αποκάλυψε πως το buy out αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ, επισημαίνοντας ότι, εφόσον ο προπονητής αποφασίσει πως ο Μπαντιό αποτελεί προτεραιότητα, η ομάδα θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να προχωρήσει η υπόθεση.
Την ίδια στιγμή, ο ίδιος ο Μπαντιό έχει δηλώσει πως αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένος στη Βαλένθια και επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στον ισπανικό σύλλογο.
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Απρίλιο ανανέωσε το συμβόλαιό του έως το 2029, με υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης για το φετινό καλοκαίρι.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.