ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Παναθηναϊκός – Μπασκόνια 98-83: Τα χαμόγελα επέστρεψαν στο ΟΑΚΑ

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να επιστρέψουν στις νίκες στην Euroleague

Παναθηναϊκός – Μπασκόνια 98-83: Τα χαμόγελα επέστρεψαν στο ΟΑΚΑ

Έπρεπε να περάσει ένας μήνας για να χαμογελάσουν και πάλι τα πρόσωπα στις τάξεις του Παναθηναϊκού. 

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να επιστρέψουν στις νίκες στην Euroleague και μάλιστα παρουσιάζοντας άκρως βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με τα τελευταία τους παιχνίδια στη διοργάνωση.

Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου οι «πράσινοι» επέστρεψαν από το -7 του 21′ (38-45) και με αντεπίθεση διαρκείας έγιναν τα αφεντικά του ματς. Κάτι που οφείλουν κυρίως στον Νέιτ Γουόλτερς ο οποίος κρατούσε γερά την μπαγκέτα στα χέρια και έδινε το σύνθημα και στους υπόλοιπους συμπαίκτες του για την επιστροφή της ομάδας στις νίκες.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ οργάνωσε μαεστρικά τον Παναθηναϊκό σε αυτό το διάστημα, το οποίο ήταν και εκείνο που έβαλε τις βάσεις για την «πράσινη» νίκη.

Συγκεκριμένα τελείωσε το ματς έχοντας 9 πόντους, 7 ασίστ, 4 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και μόλις ένα λάθος σε μόλις 16 λεπτά συμμετοχής. Εξαιρετικό ματς από τους Αμερικανούς Μπέικον (16π.) και Γουίλιαμς (16π.) ενώ ο Μάριους Γκριγκόνις (13π.) βγήκε από τον… λήθαργο στην τελευταία περίοδο και κρατούσε την διαφορά σταθερά σε διψήφια νούμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μάτέους Πονίτκα (15π., 5ριμπ., 3κλ.) ήταν για ένα ακόμη ματς ο «αφανής ήρωας» των «πρασίνων» κάνοντας σωστά… όλα τα μικρά μέσα στο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είχε πλουραλισμό στην επίθεση με έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.