Στην υπόθεση «κατάσχεση ρωσικών κεφαλαίων στην Ευρώπη» να δούμε στο τέλος «ποιος θα φάει το ξύλο»...

Παναθηναϊκός – Βόλος 2-1: Νίκη εκδίκησης για τους «πράσινους» – Προβλημάτισε η εικόνα του στο β’ ημίχρονο

Σκόρερ για το «τριφύλλι», ο Ντέσερς στο 5' και ο Τάσος Μπακασέτας στο 22'

Παναθηναϊκός – Βόλος 2-1: Νίκη εκδίκησης για τους «πράσινους» – Προβλημάτισε η εικόνα του στο β’ ημίχρονο

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο αποψινός (14/12) νικητής εναντίον του Βόλου, επικρατώντας εντός έδρας με 2-1, για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Με τον Σίριλ Ντέσερς να βρίσκει δίχτυα στο 5’ και να κερδίζει το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Τάσος Μπακασέτας στο 22’, αλλά και τον Αλμπάν Λαφόν να αποκρούει το πέναλτι του Λάμπρου στο 48’, ο Παναθηναϊκός πήρε δύσκολα μία πολύτιμη νίκη με 2-1 απέναντι στον Βόλο.

Οι «πράσινοι» ήταν εξαιρετικοί για τα πρώτα 45 λεπτά.

Ωστόσο, μετά το γκολ του Κόμπα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, πιέστηκε από τους αντιπάλους του στο δεύτερο μέρος, δεν μπόρεσε να κρατήσει την μπάλα και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο.

Οι αλλαγές που έκανε ο Ράφα Μπενίτεθ, έδωσαν και πάλι το «πάνω χέρι» στον Παναθηναϊκό, ο οποίος πήρε μια νίκη… εκδίκησης για το εκτός έδρας 1-0, με το οποίο είχε ηττηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.