ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Παραολυμπιονίκης Χ.Ταϊγανίδης: Κολύμπησε 250 μίλια από το λιμάνι της Σούδας προς την Σητεία

Ο λόγος για το δύσκολο εγχείρημά του

Παραολυμπιονίκης Χ.Ταϊγανίδης: Κολύμπησε 250 μίλια από το λιμάνι της Σούδας προς την Σητεία

Ο παραολυμπιονίκης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης ξεκίνησε την 1 Νοεμβρίου την προσπάθειά του να κολυμπήσει από το λιμάνι της Σούδας προς την Σητεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ο γνωστός παραολυμπιονίκης αναμένεται σήμερα 8/11 το απόγευμα να φτάσει στη Σητεία με την δημοτική αρχή να του ετοιμάζει μία λαμπρή υποδοχή.

Ο λόγος που κολύμπησε ο Ταϊγανίδης 250 μίλια

Ο Έλληνας οαραολυμπιονίκης κολύμπησε 250 μίλια σε ανοιχτό πέλαγος για να στηρίξει τον θεσμό των σκύλων-οδηγών Ελλάδος ώστε κάθε τυφλός συμπολίτης μας να αποκτήσει έναν τέτοιο σκύλο και να μπορέσει να βγει από το σπίτι του.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής του δήμου Σητείας:

«Με ιδιαίτερη χαρά ο Δήμος Σητείας, σαν υποστηρικτής της προσπάθειας, θα υποδεχτεί την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου το απόγευμα τον αθλητή, στον τερματισμό των 250 miles της διαδρομής Χανιά – Σητεία, στο λιμάνι της πόλης μας.

Καλούμε όλους τους συνδημότες μας να επιβραβεύσουν με την παρουσία τους την προσπάθεια του παραολυμπιονίκη Χαράλαμπου Ταϊγανίδη, που τίμησε τον τόπο μας ορίζοντας τον ως σημείο τερματισμού της υπερπροσπάθειας του».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης είχε διανύσει τη διαδρομή Ρόδο-Σύμη και είχε παρενοχληθεί από τουρκική ακταιωρό, ενώ μετά από αυτό το εγχείρημα αποφάσισε να διασχίσει κολυμπώντας την Κρήτη από το δυτικό ως το ανατολικό άκρο της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εγχείρημα τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, που -όπως ο ίδιος αναφέρει- «στηρίζει όλους τους ανθρώπους ανεξαιρέτως, χωρίς διακρίσεις, μέσα από τις δράσεις του για μία καλύτερη ζωή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.