ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

EURO 2020: To μήνυμα του Μπόρις Τζόνσον για τον σημερινό τελικό – «Φέρτε το σπίτι απόψε» (βίντεο)

EURO 2020: To μήνυμα του Μπόρις Τζόνσον για τον σημερινό τελικό – «Φέρτε το σπίτι απόψε» (βίντεο)

Ιταλία και Αγγλία κοντράρουν τις δυνάμεις τους στο «Γουέμπλεϊ» (11/07, 22:00, ANT1) στον τελικό του Euro και όλοι οι φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν με κομμένη την ανάσα αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, από την πλευρά του αφού πρώτα φρόντισε να διακοσμηθεί κατάλληλα η πρωθυπουργική κατοικία στη Downing Street με σημαίες της Αγγλίας, στη συνέχεια ευχήθηκε στα «Τρία Λιοντάρια» για τον αποψινό τελικό, τονίζοντας πως περιμένει απόψε την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου.

«Καλή τύχη στην Αγγλία απόψε. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι μέχρι στιγμής, αλλά όλοι ελπίζουμε ότι μπορείτε να κάνετε ένα ακόμη βήμα και να το φέρετε σπίτι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.