ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ντοναρούμα: Η αλήθεια για το μισθό του – Έξαλλοι οι φίλαθλοι στα social media

Ντοναρούμα: Η αλήθεια για το μισθό του – Έξαλλοι οι φίλαθλοι στα social media

Ο Τζίτζι Ντοναρούμα ήταν από τους πρωταγωνιστές της Ιταλίας στην κατάκτηση του Euro 2020 και η δημοφιλία του έχει “εκτοξευθεί” παρά την αποχώρησή του από τη Μίλαν για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ιταλός γκολκίπερ θεωρήθηκε ότι δελεάστηκε από τα χρήματα των Γάλλων για να αποχωρήσει από το ιταλικό ποδόσφαιρο, όμως η αλήθεια ήταν τελικά πολύ διαφορετική. Σύμφωνα με τις διαρροές για το μισθό του στους Παριζιάνους, ο Ντοναρούμα συμφώνησε για συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές της τάξης των 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μίλαν όμως του είχε προσφέρει περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ περισσότερα, γεγονός που έχει οδηγήσει σε σάλο στο twitter από τους Ιταλούς φιλάθλους. Κι αυτό γιατί υποστηρίζουν ότι όλα έγιναν εξαιτίας των “πιέσεων” του ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος και είναι γνωστός για τις… μετακινήσεις ποδοσφαιριστών, από τις οποίες και κερδίζει εκατομμύρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.