Το αμαρτωλό παρελθόν του Ρούμπεν Σεμέδο – Η φυλακή στην Ισπανία και το κορωνοπάρτι στη Συγγρού

Το αμαρτωλό παρελθόν του Ρούμπεν Σεμέδο – Η φυλακή στην Ισπανία και το κορωνοπάρτι στη Συγγρού

Το όνομα του Ρούμπεν Σεμέδο έρχεται για ακόμη μία φορά στο προσκήνιο έπειτα από την καταγγελία μιας 17χρονης για βιασμό.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής συνελήφθη από τις Αρχές και σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό 17χρονης.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της 17χρονης, το βράδυ του Σαββάτου είχε βγει στον Ωρωπό με παρέα τον Ρούμπεν Σεμέδο και ακόμη έναν άνδρα. Στη συνέχεια τους ακολούθησε στο σπίτι του γνωστού ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα, όπου όπως καταγγέλλει τη βίασαν.

Ο δεύτερος 40χρονος άνδρας που επίσης κατηγορείται για βιασμό αναζητείται από τις Αρχές.

Το αμαρτωλό παρελθόν του Ρούμπεν Σεμέδο

Ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού έχει αμαρτωλό παρελθόν για το οποίο έχει μιλήσει ο ίδιος.

Μιλώντας στο παρελθόν σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας είχε αναφερθεί αναλυτικά στην τραυματική εμπειρία όταν μπήκε στη φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι στην Ισπανία ο Σεμέδο κατηγορήθηκε για ακραία περιστατικά. Επίθεση με απειλή όπλου σε υπάλληλο κλαμπ, καταγγελία γυναίκας για επίθεση με σπασμένο μπουκάλι και απαγωγή είναι μερικές από τις κατηγορίες που αντιμετώπισε.

Πέρασε 142 ημέρες στην φυλακή και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση τον Ιούλιο του 2017.

Το κορωνοπάρτι

Τον Νοέμβριο του 2020 κι ενώ όλη η χώρα βρισκόταν σε καραντίνα λόγω της πανδημίας, ο Ρούμπεν Σεμέδο μαζί με άλλους δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πήγαν σε κρυφό κορωνοπάρτι που είχε διοργανωθεί στο roof garden πολυτελούς ξενοδοχείου στη λεωφόρο Συγγρού.

Τότε οι αστυνομικές αρχές είχαν επιβάλει πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές, ενώ η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε καταδικάσει απερίφραστα την παρουσία των τριών παικτών της σε κορωνοπάρτι.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη. Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.