Σταρ του NFL προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο οδηγώντας μεθυσμένος – Νεκρή μία γυναίκα

Το θύμα κάηκε ζωντανό

Σταρ του NFL προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο οδηγώντας μεθυσμένος – Νεκρή μία γυναίκα

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία των ΗΠΑ από το θανατηφόρο τροχαίο που προκάλεσε ο 22χρονος σταρ του NFL και παίκτης των Λας Βέγκας Ρέιντερς, Χένρι Ραγκς ΙΙΙ.

Ο νεαρός άσος αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης έως και 20 έτη καθώς προκάλεσε ένα θανατηφόρο τροχαίο στο Λας Βέγκας οδηγώντας μεθυσμένος και με υπερβολική ταχύτητα σκότωσε μια γυναίκα.

Συγκεκριμένα, ο Ραγκς, που είχε συνοδηγό τη σύντροφό του, έπεσε με ταχύτητα σε άλλο όχημα, στο οποίο επέβαινε μια γυναίκα με τον σκύλο της, με αποτέλεσμα να βρουν φρικτό θάνατο, αφού το αυτοκίνητο της τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ο Ραγκς οδηγούσε μια Σεβρολέτ και το δυστύχημα έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο νεαρός άσος είναι πολύ σοβαρές και κινδυνεύει να πάει στη φυλακή για 20 χρόνια.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο Ραγκς οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα και σε ένα δρόμο με τρεις λωρίδες, μπήκε στην δεξιά και συγκρούστηκε με το προπορευόμενο Toyota.

O ίδιος τη γλύτωσε με επιπόλαια τραύματα, ενώ πιο σοβαρή είναι η κατάσταση της συντρόφου του.

Στο μεταξύ, η ομάδα του ανακοίνωσε ήδη τη λύση του συμβολαίου του 22χρονου παίκτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.