ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παραολυμπιονίκης ξιφασκίας – Π.Τριανταφύλλου: «Ήμουν στην ανάνηψη & η νοσοκόμα μου είπε ωμά ότι δεν θα περπατήσω ξανά»

«Φορούσα ζώνη. Το βάθος του γκρεμού ήταν 70 με 100 μέτρα και έκανε πολλές τούμπες»

Παραολυμπιονίκης ξιφασκίας – Π.Τριανταφύλλου: «Ήμουν στην ανάνηψη & η νοσοκόμα μου είπε ωμά ότι δεν θα περπατήσω ξανά»

Ο χάλκινος Παραολυμπιονίκης της ξιφασκίας του Τόκυο, Πάνος Τριανταφύλλου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης μίλησε για το ατύχημα που είχε στα 18 του και τον απότομο τρόπο που έμαθε ότι δεν θα μπορέσει να περπατήσει.

«Ήμουν στην ανάνηψη ή στην εντατική κι ήταν μια νοσοκόμα και μου είπε ωμά ότι δεν θα περπατήσεις ξανά. Ήταν τότε σοκ γιατί από την πρώτη στιγμή του ατυχήματος -είχαμε πέσει σε γκρεμό μεγάλου βάθους- αυτό που είπα είναι ότι οτιδήποτε και να έχει γίνει, θα το παλέψω.

Λέω θα κάνω γυμναστική και θα περπατήσω γιατί κατάλαβα ότι δεν θα μπορώ να κουνήσω τα πόδια μου. Δεν ήταν σωστό που μου το είπε, το σωστό θα ήταν να μου το πει ο γιατρός μου. Το θεωρώ ανοησία» είπε ο Πάνος Τριανταφύλλου.

«Φορούσα ζώνη. Το βάθος του γκρεμού ήταν 70 με 100 μέτρα και έκανε πολλές τούμπες. Πως πετάχτηκα από το αυτοκίνητο, κανείς δεν ξέρει. Ήταν παλιό το αυτοκίνητο… Ήταν απειρία του οδηγού. Σκέψου ότι φορούσα ζώνη κι ήμουν πίσω» συμπλήρωσε ο Πάνος Τριανταφύλλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.