ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κατερίνα Στεφανίδη: Το περίεργο περιστατικό με το αυτοκίνητό της – Η ανάρτηση της αθλήτριας

Κατερίνα Στεφανίδη: Το περίεργο περιστατικό με το αυτοκίνητό της – Η ανάρτηση της αθλήτριας

Η Κατερίνα Στεφανίδη αποκάλυψε μέσα από τα social media ένα απίθανο περιστατικό που συνέβη στην ίδια, καθώς προσπάθησε να βάλει μπροστά το αυτοκίνητό της.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης τόνισε ότι είδε μέχρι και βιντεάκια για να βρει το πρόβλημα στο αμάξι της, μέχρι που συνειδητοποιήσε τελικά ότι ήταν σε λάθος όχημα.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη

«Χθες μπήκα στο αμάξι και ένα τέταρτο προσπαθούσα να το βάλω μπρος και δεν έλεγε να ξεκινήσει. Είδα βιντεάκια, πήρα και τον άντρα μου τηλέφωνο να με βοηθήσει. Τι τηλεφωνική λύση να μου βρει ο καημένος που είχα μπει σε αμάξι άλλου, τουλάχιστον ήταν ίδιο χρώμα και μοντέλο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.