ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Τρελαίνει» κόσμο ο K.Τσιμίκας – Πρώτος παίκτης στη Λίβερπουλ

«Τρελαίνει» κόσμο ο K.Τσιμίκας – Πρώτος παίκτης στη Λίβερπουλ

Στο μεγάλο ντέρμπι του Λονδίνου, ο Κώστας Τσιμίκας έβγαλε 90λεπτο, προσθέτοντας ακόμη μια σπουδαία εμφάνιση στο ενεργητικό του.

Παρότι προηγήθηκε με τα γκολ των Μανέ και Σαλάχ, η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από το Στάμφορντ Μπριτζ. Το τελικό 2-2 με την Τσέλσι, άνοιξε την… ψαλίδα από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να απέχει 11 πόντους από την αρμάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού ήταν από τους καλύτερους και πιο δραστήριους παίκτες των Reds. Τα αποθεωτικά σχόλια δίνουν και παίρνουν στο Νησί, με τον 25χρονο να έχει 74 ενέργειες με την μπάλα και μαζί με τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ ήταν πρώτος στη σχετική κατηγορία της Λίβερπουλ.

Οι παίκτες του Κλοπ έπαιξαν πολύ από τη μεριά του Τσιμίκα, με τον Έλληνα αμυντικό να μετράει πολλές κερδισμένες μονομαχίες και ακρίβεια στις πάσες που έφτασε στο 71%. Ο αμυντικός των Reds… όργωσε την αριστερή πτέρυγα, φτάνοντας σε αρκετές περιπτώσεις και στην μεγάλη περιοχή της ομάδας του Τόμας Τούχελ.

Αναλυτικά τα στατιστικά του Τσιμίκα:

Ενέργειες με την μπάλα: 74
Πάσες: 27/38 (71%)
Σέντρες: 2/9
Ντρίμπλες: 2/2
Απομακρύνσεις 2
Κλεψίματα: 2
Τάκλιν: 2
Μονομαχίες: 5/7

Αποθέωση από τους οπαδούς των Reds

Από την πρώτη στιγμή, ο Τσιμίκας μπήκε στην καρδιά των φιλάθλων της Λίβερπουλ. Η εκτίμηση προς το πρόσωπό του είναι δεδομένη, με τους οπαδούς των Reds να μένουν… ήσυχοι με τον Έλληνα αμυντικό στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι φίλαθλοι των Reds στάζουν… μέλι για τον Έλληνα αμυντικό, με το twitter να «πλημμυρίζεται» από αποθεωτικά σχόλια για τις ικανότητες του 25χρονου μπακ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.