ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνελήφθη ξανά ο Ρ.Σεμέδο – Κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της πρώην συντρόφου του

Συνελήφθη ξανά ο Ρ.Σεμέδο – Κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της πρώην συντρόφου του

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας από την Αστυνομία με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος της πρώην συντρόφου του στη Γλυφάδα.

Ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού συνελήφθη στις 23:30 το βράδυ έπειτα από καταγγελία της 27χρονης συντρόφου του.

Πάντως, στη 1 το ξημέρωμα αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή.

Η υπόθεση του ομαδικού βιασμού 17χρονης

Υπενθυμίζουμε πως ο Σεμέδο είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια για την κατηγορία του ομαδικού βιασμού μιας 17χρονης τον Σεπτέμβριο.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο κατηγορήθηκε για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού σε βάρος 17χρονης, η οποία τον κατήγγειλε, όπως επίσης κατήγγειλε και τον βιασμό της προηγουμένως από 40χρονο Νιγηριανό φίλου του, στο σπίτι του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά την απολογία του, ο ποδοσφαιριστής επανέλαβε την αθωότητά του, ενώ κατέθεσε ένα αντίγραφο μηνύματος που έλαβε δύο ώρες πριν τη σύλληψή του και ενώ είχε ήδη κατατεθεί η μήνυση σε βάρος του, στο οποίο άγνωστος αποστολέας του ζητούσε χρήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.