ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Στο πλευρό του Νόβακ Τζόκοβιτς ο Πατριάρχης Σερβίας – «Εκατομμύρια προσεύχονται για σένα…»

Δείτε το ποστ του Πατριάρχη Σερβίας

Στο πλευρό του Νόβακ Τζόκοβιτς ο Πατριάρχης Σερβίας – «Εκατομμύρια προσεύχονται για σένα…»

Στο πλευρό του Νόβακ Τζόκοβιτς ο Πατριάρχης Σερβίας, ο οποίος έστειλε το μήνυμά του στον «Νόλε» μέσω του Instagram.

Ο Θεός είναι μεγάλος και ξέρεις ποιος είσαι, αναφέρει ο Πατριάρχης για να δώσει κουράγιο στον Τζόκοβιτς και την περιπέτειά του στη, Αυστραλία. Μάλιστα ο Πατριάρχης Σερβίας απευθύνεται στα προβλήματα του Τζόκοβιτς, εν μέσω Χριστουγέννων, (για τους παλαιοημερολογίτες) και του αναφέρει οτι οι Σέρβοι είναι στο πλευρό του.

Το ποστ του Πατριάρχη Σερβίας υπέρ του Τζόκοβιτς:

«Αγαπητέ Νόλε,

Από τα δεινά και τους πειρασμούς που περνάς τα Χριστούγεννα, μία ημέρα κάθε χαράς, μόνο μια χλωμή σκιά θα μείνει αύριο. Ο Θεός είναι μεγάλος και ξέρεις ποιος είσαι γιατί μεγάλωσες με τον ήχο από τις καμπάνες από τα κληροδοτήματα του Νέμανιτς. Εκατομμύρια ορθόδοξοι Σέρβοι προσεύχονται για εσένα, όπως και εμείς. Είθε η άφθαρτη ζεστασιά και η αγάπη του σπηλαίου της Βηθλεέμ να ζεστάνει και να δυναμώσει την καρδιά και την ψυχή σου».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Τζόκοβιτς βρίσκεται σε ξενοδοχείο καραντίνας μέχρι να εκδικαστεί την ερχόμενη Δευτέρα η υπόθεσή του για το εάν θα πάρει ή όχι βίζα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.