ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αυστραλία: Ακύρωσε την βίζα της Ρ.Βοράτσοβα επειδή είναι ανεμβολίαστη – Την στέλνουν στην ίδια δομή με τον Ν.Τζόκοβιτς

Αυστραλία: Ακύρωσε την βίζα της Ρ.Βοράτσοβα επειδή είναι ανεμβολίαστη – Την στέλνουν στην ίδια δομή με τον Ν.Τζόκοβιτς

Μετά το θρίλερ με την παραμονή του Ν.Τζόκοβιτς στην Αυστραλία, οι Αρχές της χώρας ακύρωσαν και τη visa της Τσέχας τενίστριας, Ρενάτα Βοράτσοβα, η οποία πλέον κρατείται στην ίδια δομή που βρίσκεται και ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Η 38χρονη Τσέχα, Νο81 της παγκόσμιας κατάταξης, είχε λάβει επίσης εξαίρεση από το Tennis Australia, έχοντας περάσει πρόσφατα τον κορωνοϊό, αλλά οι αρχές στη Μελβούρνη τη σταμάτησαν μετά από σχετικό έλεγχο.

Η Τσέχα τενίστρια, μεταφέρθηκε χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο όπου κρατούνται παράτυποι μετανάστες, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό αν θα ασκήσει κι αυτή έφεση, όπως έκανε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, αναμένοντας την απόφαση για την έφεση που έχει καταθέσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.