ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η οικογένεια Τζόκοβιτς βλέπει πολιτική σκοπιμότητα πίσω από την απέλασή του

Ανακοίνωσε εξέδωσε η οικογένεια Τζόκοβιτς μετά από την απέλαση του Νόλε από την Αυστραλία στην οποία κάνει λόγο για πολιτικά συμφέροντα πίσω από την απόφαση

Η οικογένεια Τζόκοβιτς βλέπει πολιτική σκοπιμότητα πίσω από την απέλασή του

Λίγες ώρες μετά από την απέλαση του Νόβακ Τζόκοβιτς από την Αυστραλία και ενώ ο κορυφαίος τενίστας είχε φύγει από την χώρα με προορισμό το Ντουμπάι η οικογένεια του εξέδωσε ανακοίνωση για την έκβαση της υπόθεσης.

Καταγγέλλει ότι η απόφαση δεν έχει καμία σχέση με τον αθλητισμό αλλά υπάρχουν πολιτικά συμφέροντα ενώ χαρακτηρίζει την συμπεριφορά των Αυστραλών προς τον Νόλε ως σκανδαλώδης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η οικογένεια του Τζόκοβιτς

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από την απόφαση του Δικαστηρίου να απελάσει τον Νόβακ. Η απόφαση αυτή δεν είχε να κάνει μόνο με τον αθλητισμό και την συμμετοχή του στο πρώτο Grand Slam της σεζόν στο οποίο ο Νόβακ κυριαρχεί για μία δεκαετία, αλλά είχε να κάνει με πολιτικά συμφέροντα που είχαν εμπλοκή στην υπόθεση.

Παρά την σκανδαλώδη συμπεριφορά τους απέναντι στον Νόβακ, πιστεύουμε πως το άθλημα θα κερδίσει. Πιστέψαμε πως η αρχική απόφαση του Δικαστηρίου θα γινόταν αποδεκτή και σεβαστή – ότι ο Νόβακ είχε έγκυρη visa- και πως η δικαιοσύνη θα έλαμπε χωρίς άλλα συμφέροντα στη μέση.

Είναι δύσκολη περίοδος ιδιαίτερα για τον Νόβακ αλλά αυτό που θα κάνουμε όλοι μας είναι να στηρίξουμε την οικογένειά μας και τον Νόβακ περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Θα είμαστε εδώ να τον στηρίξουμε και να τον βοηθήσουμε να αποκτήσει και πάλι την ενέργεια, την πίστη του στο άθλημα και πάνω από όλα το fair play που απουσίαζει από την συγκεκριμένη περίπτωση. Είμαστε περήφανοι γι αυτόν, για το το θάρρος, τη δύναμη και την ακεραιότητα που έδειξε. Πιστεύουμε πως θα βγει πιο δυνατός από αυτή την κατάσταση και πως θα αποδείξει σύντομα ότι είναι ένας πρωταθλητής και ένας καλός άνθρωπος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οικογένεια Τζόκοβιτς»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.