ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Χέρι βοηθείας» από τον Γ.Μπουρούση – Βοήθησε με το αμάξι του εγκλωβισμένα αυτοκίνητα στην Αττική Οδό (βίντεο)

Όπως θα δείτε ανέλαβε χρέη… οδικής βοήθειας

«Χέρι βοηθείας» από τον Γ.Μπουρούση – Βοήθησε με το αμάξι του εγκλωβισμένα αυτοκίνητα στην Αττική Οδό (βίντεο)

Τη βοήθειά του στον κόσμο που ταλαιπωρήθηκε το βράδυ της Δευτέρας από την κακοκαιρία «Ελπίδα» πρόσφερε ο Γιάννης Μπουρούσης που ρυμούλκησε και ξεκόλλησε με το αμάξι του ακινητοποιημένα αυτοκίνητα.

Έλαβε δράση και ξεκόλλησε με το 4×4 αυτοκίνητό του πολλά άλλα αμάξια που κόλλησαν λόγω του χιονιού και δεν μπορούσαν να μετακινηθούν.

Ο Μπουρούσης, όπως θα δείτε και στο video ανέλαβε χρέη… οδικής βοήθειας και έσυρε τα αμάξια προς το σημείο του δρόμου που δεν είχε πολύ χιόνι προκειμένου να μπορέσουν να φύγουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.