Πάτρα: Πρώην αθλήτρια καταγγέλλει προπονητή για κακοποίηση

Η αθλήτρια τονίζει πως είναι «ενήμερη η γυμναστική ομοσπονδία»

Πάτρα: Πρώην αθλήτρια καταγγέλλει προπονητή για κακοποίηση

Ανάστατη είναι η Πάτρα έπειτα από καταγγελία για περιστατικό κακοποίησης στον χώρο της Γυμναστικής. Στο επίκεντρο πρώην αθλήτρια που στρέφεται κατά γνωστού προπονητή της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, πρώην αθλήτρια της γυμναστικής από την Πάτρα, κατήγγειλε για κακοποίηση συγκεκριμένο προπονητή που εργάζεται αρκετά χρόνια σε Σύλλογο της πόλης.

Μάλιστα, περιγράφει με αρκετές λεπτομέρειες τους ισχυρισμούς της, για τους οποίους φέρονται να έχουν ενημερωθεί τα αρμόδια όργανα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» επικοινώνησε με τον προπονητή, ο οποίος τόνισε: «Θα προασπίσω το όνομα και την αξιοπρέπειά μου. Εφόσον χρειαστεί θα κινηθώ νομικά. Τώρα δεν θα ήθελα να κάνω το οποιοδήποτε. Θα το κάνω όταν και εάν κριθεί απαραίτητο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, σε επικοινωνία της εφημερίδας, σχολίαζαν πως όλες οι υποθέσεις με καταγγελίες έχουν σταλεί στην Εισαγγελία, αλλά και στην Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.