ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΔΟΕ προς αθλητικές ομοσπονδίες: «Ακυρώστε τις διοργανώσεις σε Ρωσία και Λευκορωσία»

«Να μην εμφανίζουν τη σημαία της Ρωσίας ή της Λευκορωσίας»

ΔΟΕ προς αθλητικές ομοσπονδίες: «Ακυρώστε τις διοργανώσεις σε Ρωσία και Λευκορωσία»

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή καλεί τις διεθνές αθλητικές συνομοσπονδίες να μεταφέρουν ή να ακυρώσουν όλες τις αγωνιστικές εκδηλώσεις που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν στη Ρωσία αλλά και τη Λευκορωσία.

«Θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους την παραβίαση της Ολυμπιακής Εκεχειρίας από τις κυβερνήσεις της Ρωσίας και της Λευκορωσίας και να δώσουν απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλεια των αθλητών» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΔΟΕ, η οποία καλεί επίσης όλες τις διεθνείς ομοσπονδίες «… να μην εμφανίζουν τη σημαία της Ρωσίας ή της Λευκορωσίας και να μην παίζουν τον ρωσικό ή τον λευκορωσικό εθνικό ύμνο σε διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις».

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο της ΔΟΕ υπογραμμίζει επίσης ότι η ειδική ομάδα εργασίας που έχει συγκροτηθεί παρακολουθεί τις ραγδαίες εξελίξεις, μετά την επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία, και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω κυρώσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.