ΑΕΚ: «Μπαίνουν» οι υπογραφές για το γήπεδο στα Λιόσια

ΑΕΚ: «Μπαίνουν» οι υπογραφές για το γήπεδο στα Λιόσια

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει το ζήτημα της ΑΕΚ για το γήπεδο στα Άνω Λιόσια, αφού μένει μόνο να «πέσουν¨οι υπογραφές για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Μέσα στις επόμενες ημέρες ο Μάκης Αγγελόπουλος θα συναντηθεί με αξιωματούχους της Κυβέρνησης όσον αφορά το θέμα του γηπέδου. Ουσιαστικά θα μπουν στην τελική ευθεία και οι τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να «πέσουν» οι υπογραφές και να παραλάβει η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ τα… κλειδιά του γηπέδου.

Το γεγονός αυτό θα σημάνει και την έναρξη των εργασιών στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, το οποίο θα «στεγάσει» την μπασκετική ΑΕΚ τα επόμενα χρόνια.

Όσον αφορά τις πρόωρες εκλογές (07/07), αυτές δεν προκαλούν κάποια ανησυχία στους «κιτρινόμαυρους», καθώς και η Νέα Δημοκρατία, που αισιοδοξεί να γίνει το κυβερνών κόμμα, βλέπει με καλό μάτι το γηπεδικό της ΑΕΚ, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναφέρει σε ραδιοφωνική του συνέντευξη πως «στηρίζουμε την προσπάθεια της ΑΕΚ να πάει να παίξει στα Άνω Λιόσια». Μάλιστα, ο αρχηγός της ΝΔ είχε και συνάντηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο για να ενημερωθεί για το σχετικό πλάνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πέρα από αυτό, ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς, που βρέθηκε στην παρουσίαση του σχετικού πρότζεκτ («Φυλή 2021») κι επιθυμεί την παρουσία της ΑΕΚ στην περιοχή του, επανεκλέχθηκε… πανηγυρικά από τον πρώτο γύρο των εκλογών την προηγούμενη Κυριακή (26/05) κι έτσι η ΑΕΚ θα μπορεί να κάνει… ανενόχλητη τις εργασίες της στο γήπεδο, όταν όλα λήξουν αισίως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.