Ξεπέρασε τον κίνδυνο ο οπαδός της ΑΕΚ που τραυματίστηκε σοβαρά μετά από ενέδρα που του έστησαν

Ξεπέρασε τον κίνδυνο ο οπαδός της ΑΕΚ που τραυματίστηκε σοβαρά μετά από ενέδρα που του έστησαν

Με ανακούφιση έγιναν δεκτά τα νεότερα από την κατάσταση της υγείας του οπαδού της ΑΕΚ που τραυματίστηκε σοβαρά με το ματς με τον Παναιτωλικό.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο φίλος της «Ένωσης» (που έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας προσπαθώντας να διαφύγει από ενέδρα στο Παλαιό Φάληρο) ήταν ενθαρρυντικά.

Διότι παραμένει μεν σε κώμα στην εντατική, ωστόσο το αιμάτωμα στο κεφάλι έχει σταματήσει και θεωρείται ότι δεν κινδυνεύει πλέον η ζωή του.

Στον άτυχο οπαδό συνεχίζει να χορηγείται φαρμακευτική αγωγή, ενώ εξαιρετικά σημαντικό είναι ότι όλα του τα ζωτικά όργανα λειτουργούν χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ βρίσκεται στο πλευρό του, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Ασλανίδη, να επιβλέπει την αποθεραπεία του και την Ερασιτεχνική να εκφράζει και επίσημα τη στήριξή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.