ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Άγρια» κόντρα μεταξύ Λεμπρόν – Καντέρ – Η δήλωση που έφερε τα «πάνω κάτω»

«Άγρια» κόντρα μεταξύ Λεμπρόν – Καντέρ – Η δήλωση που έφερε τα «πάνω κάτω»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς σχολίασε το θέμα του NBA με την Κίνα, με μια δήλωση που έκανε έξαλλο τον Ενές Καντέρ λόγω του Ερντογάν και των εξελίξεων με την Τουρκία και την εισβολή στη Συρία.

Η κόντρα του Ενές Καντέρ με τον Ερντογάν, έχει φέρει τον Τούρκο NBAer μακριά από τη χώρα του τα τελευταία χρόνια, γεγονός που τον έφερε στα όριά του, όταν άκουσε τις δηλώσεις του Λεμπρόν Τζέιμς για την Κίνα.

Ο «Βασιλιάς» πήρε θέση κατά της… ελευθερίας του λόγου, ζητώντας από παράγοντες όπως αυτός των Ρόκετς (που τα ξεκίνησε όλα) να προσέχουν τι λένε όταν αυτό μπορεί να επηρεάσει τη λίγκα – και άρα τα έσοδά της.

Την ίδια ώρα ο Καντέρ έχει 5 χρόνια να δει την οικογένειά του επειδή προτιμά να μιλά εναντίον του Ταγίπ Ερντογάν και ως εκ τούτου, αντέδρασε στα λεγόμενα του Λεμπρόν, αναφέροντας όσα έχει υποστεί από την Τουρκία.

Η δήλωση του Λεμπρόν

«Η ομάδα μου και η λίγκα πέρασαν μια δύσκολη εβδομάδα. Νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν τι μπορεί να κάνει ένα tweet ή μια δήλωση στους άλλους. Και νομίζω ότι κανείς δεν σταμάτησε να σκέφτεται τι έγινε. Θα μπορούσε να περιμένει μια εβδομάδα για να το στείλει».

Η απάντηση του Καντέρ

– Ανακλήθηκε το διαβατήριό μου
– Υπάρχει διεθνές ένταλμα σύλληψης
– Η οικογένειά μου δεν μπορεί να φύγει από τη χώρα
– Δέχομαι απειλές θανάτου κάθε μέρα
– Εχω δεχθεί επίθεση και παρενόχληση
– Προσπάθησαν να με απαγάγουν στην Ινδονησία

Η ελευθερία δεν είναι δωρεάν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.