Αντιπρόεδρος του Ρ.Τ.Ερντογάν σε Κ.Σλούκα: «Οι πρόγονοί σου είναι στον πάτο της θάλασσας» (φωτο)

Αντιπρόεδρος του Ρ.Τ.Ερντογάν σε Κ.Σλούκα: «Οι πρόγονοί σου είναι στον πάτο της θάλασσας»  (φωτο)

(Ανανέωση 19.00): Η διοίκηση της Φενερ, προφανέστατα υπό την πίεση της κοινής γνώμης, αποφάσισε να ζητήσει εγγράφως τις θέσεις του Σλούκα, τον οποίο επιπροσθέτως θα καλέσει και σε ακρόαση.

Κι αυτό γιατί όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα «παρά τη δήλωση του αθλητή, ο πρόεδρος Αλι Κοτς και το διοικητικό συμβούλιο έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία για το συγκεκριμένο θέμα».

Να σημειώσουμε ότι στο πλευρό του Σλούκα στάθηκε νωρίτερα με ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram ο βοηθός προπονητή της Φενέρ, Ερντέμ Τσαν.

——————————————————————————-

(Αρχικό κείμενο): Δεν μπορούν να χωνέψουν οι Τούρκοι ότι ο Κώστας Σλούκας αρνήθηκε να ακουμπήσει το πανό για τον Κεμάλ που έφεραν στο γήπεδο οι συμπαίκτες του της Φενερμπαχτσέ με αποτέλεσμα να αναλάβει δράση για «bullying» εναντίον του και ο αντιπρόεδρος του Ερντογάν, από την περιοχή της Μερσίνης, που απειλεί ανοιχτά τον Κώστα Σλούκα και την οικογένεια του.

Την ίδια στιγμή, οι Τούρκοι οπαδοί έκαναν διαδικτυακή επίθεση στον Κώστα Σλούκα για την άρνηση του να μεταφέρει το πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ με αναφορές στη Σμύρνη και την Μικρασιατική Καταστροφή όπως ήδη έχει ενημερώσει το pronews.gr!

Οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε μπήκαν στην Ulker Sports Arena κρατώντας ένα πανό για τα 81 χρόνια από τον θάνατο του Κεμάλ Ατατούρκ, το οποίο δεν ακούμπησε ο Κώστας Σλούκας…

Ο διεθνής γκαρντ ήταν ο μοναδικός που δεν το άγγιξε κι εν συνεχεία ο Σεμίχ Ερντέν έγραψε στο Twitter «Δεν θα τρως ψωμί στην Τουρκία χωρίς να σέβεσαι τον ιδρυτή μας»!

Ο ίδιος εξήγησε πως «δεν ανέχομαι να πιστεύουν πως δεν έδειξα σεβασμό» ενώ Τούρκοι οπαδοί έκαναν διάφορα εμετικά σχόλια στα social media με αναφορές στην Μικρασιατική Καταστροφή!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.