ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παναθηναϊκός: Έλεγχος ντόπινγκ στο Κορωπί

Παναθηναϊκός: Έλεγχος ντόπινγκ στο Κορωπί

Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε αιφνιδιαστική επίσκεψη από κλιμάκιο του ΕΣΚΑΝ σήμερα (3/1) το απόγευμα στο Κορωπί, με 4 παίκτες του να περνάνε από έλεγχο ντόπινγκ.

Κλιμάκιο του ΕΣΚΑΝ εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο Κορωπί πριν τη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού και υπέβαλλε σε έλεγχο ντόπινγκ τέσσερις παίκτες του “τριφυλλιού”, ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (5/1) με τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Ζαχίντ, Περέα, Μαυρομάτης και Χριστογεώργος ήταν οι τέσσερις που πέρασαν έλεγχο, ενώ οι άνθρωποι του ΕΣΚΑΝ, που αυτή τη φορά κινήθηκαν χωρίς να υπάρξει κάποιο αίτημα, ενημέρωσαν πως έπραξαν αντίστοιχα και με τον Ολυμπιακό. Η διαδικασία πάντως ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα με μόνο κόστος αυτό της μικρής καθυστέρησης έναρξης της προπόνησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.