ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ειδικοί επιστήμονες βάζουν «στοπ» στις ελπίδες της Ιταλίας: «Να μην ξαναρχίσει το ποδόσφαιρο»

Ειδικοί επιστήμονες βάζουν «στοπ» στις ελπίδες της Ιταλίας: «Να μην ξαναρχίσει το ποδόσφαιρο»

Τις ελπίδες της Ιταλίας για επιστροφή στο ποδόσφαιρο σταμάτησαν ειδικοί επιστήμονες που συνέστησαν να μην υπάρξει επανεκκίνηση.

«Εάν θα έπρεπε να δώσω μια τεχνική άποψη σχετικά με την επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου, δεν θα το έκανα μιλώντας θετικά και πιστεύω ότι η επιστημονική τεχνική επιτροπή συμφωνεί. Μετά είναι η πολιτική που θα αποφασίσει». Αυτό μεταξύ άλλων τόνισε ο Τζιάνι Ράτσα, μέλος της επιστημονικής επιτροπής επιδημίας κορωνοϊού στην καθημερινή ενημέρωση από την πολιτική προστασία.

Λέξεις που έρχονται σε αντίθεση με την αισιοδοξία των τελευταίων ημερών, τροφοδοτούμενη επίσης από την υπόθεση των σχεδίων επανεκκίνησης από την κυβέρνηση, ακόμη και αν δεν έχει επιβεβαιωθεί, με την 31η Μαΐου ως πιθανότερη ημερομηνία επιστροφής στο γήπεδο, με διεξαγωγή αγώνων χωρίς θεατές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αύριο η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FIGC) θα συναντηθεί ξανά με την ιατρική επιτροπή για την εκπόνηση του πρωτοκόλλου αποκατάστασης. Προς το παρόν, οι έλεγχοι έχουν προγραμματιστεί για τις 4 Μαΐου και η εβδομάδα θα πρέπει να είναι αποφασιστικής σημασίας για εκείνους που έχουν την πρόθεση επανέναρξης του πρωταθλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.