«Λάδι στη φωτιά» ρίχνει ο ΠΑΟΚ: Ζήτησε την αποβολή του Ολυμπιακού από την Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων

«Λάδι στη φωτιά» ρίχνει ο ΠΑΟΚ: Ζήτησε την αποβολή του Ολυμπιακού από την Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε πράξη την προαναγγελία της, καθώς μέσω επιστολής της ζήτησε από την ECA να αποβάλει από τους κόλπους της τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, οι νταμπλούχοι αιτούνται από την Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων τόσο την αποβολή των «ερυθρόλευκων» όσο και της εκπροσώπου της, Λίνας Σουλούκου.

Στην επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ γίνεται λόγος για την εισήγηση που αφορά στον υποβιβασμό του Ολυμπιακού και ζητά την αποβολή του Ολυμπιακού από την Ομοσπονδία τουλάχιστον μέχρι και την απόφαση του δικαστηρίου.

Παράλληλα, στρέφεται κατά και της γενικής διευθύντριας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Λίνας Σουλούκου, ζητώντας την αποβολή της από το ΔΣ της ECA, καθώς δεν ενημέρωσε για το ζήτημα κάτι που, όπως υποστηρίζει, όφειλε να είχε κάνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

H ECA είναι ανεξάρτητο όργανο που εκπροσωπεί άμεσα τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους σε ευρωπαϊκό επίπεδο και ρόλος της είναι να προστατεύει και να προάγει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο σε επίπεδο συλλόγων. Ο Ολυμπιακός είναι από τα ιδρυτικά μέλη της το 2008.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.