ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΕΠΟ κατά Αυγενάκη: «Δεν τηρούνται τα συμφωνηθέντα»

ΕΠΟ κατά Αυγενάκη: «Δεν τηρούνται τα συμφωνηθέντα»

Αντέδρασε ΕΠΟ στην ανακοίνωση της ΓΓΑ και του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για τη διεξαγωγή των εκλογών στις αθλητικές ομοσπονδίες το φθινόπωρο του 2020.

Η Ομοσπονδία σημειώνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ότι δεν τηρούνται τα συμφωνηθέντα και τον χαρακτηρίζει αναξιόπιστο συνομιλητή.

Καταλήγοντας τονίζει ότι θίγεται το αυτοδιοίκητο και υπογραμμίζει ότι έχουν ήδη ενημερωθεί για τις εξελίξεις οι FIFA και UEFA.

Αρχικά, η ανακοίνωση κάνει λόγο για πλήρη αθέτηση της συμφωνίας που είχε γίνει τον περασμένο Δεκέμβριο στη Νιόν μεταξύ των ελληνικών και των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών παρουσία και των τεσσάρων «μεγάλων» ελληνικών ομάδων.

Συνεχίζοντας η ανακοίνωση αναφέρει πως υπάρχουν ερωτηματικά για τη στάση του υφυπουργού «όταν βρίσκεται σε εξέλιξη η διαβούλευση των εμπλεκομένων σχετικά με την επίσπευση των εκλογών της Ε.Π.Ο., κατά τον μήνα Ιούλιο του 2020», ενώ τονίζεται οτι η ΕΠΟ είχε προαναγγείλει έκτακτη σύγκληση της ΓΣ τον Ιούλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, ενημερώνει πως ήδη έχουν ειδοποιηθεί FIFA και UEFA «καθώς αφενός παραβιάζονται διεθνείς καταστατικές αρχές του αυτοδιοίκητου του Ποδοσφαίρου και αφετέρου η Αθλητική Ηγεσία εμφανίζεται αίφνης στο διεθνές πεδίο ως αναξιόπιστος εταίρος και συνομιλητής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.