ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Λ. Αυγενάκης: Η απάντηση στις κατηγορίες της ΕΠΟ

Λ. Αυγενάκης: Η απάντηση στις κατηγορίες της ΕΠΟ

«Πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ ΕΠΟ και Λ. Αυγενάκη διαδραματίζεται τις τελευταίες ώρες. Πριν λίγη ώρα η ΕΠΟ είχε καταλογίσει βαριές ευθύνες στον υφυπουργό Αθλητισμού.

Απαντώντας στην ανακοίνωση της ομοσπονδίας, η ΓΓΑ ενημέρωσε ότι η απόφαση για νομοθετική ρύθμιση που θα ορίσει τη διαδικασία το φθινόπωρο ανήκει στην κυβέρνηση.

Παράλληλα σημειώνει ότι έχουν ενημερωθεί οι FIFA και UEFA, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει αν οι ευρωπαϊκές ομοσπονδίες είναι σύμφωνες με τη συγκεκριμένη απόφαση.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

«Αποτελεί κυβερνητική απόφαση η σημερινή ανακοίνωση του Υφυπουργείου Αθλητισμού σχετικά με τη νομοθετική ρύθμιση για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών των αθλητικών ομοσπονδιών (το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους). Ομοίως και για τις εκλογές της ΕΠΟ.

Οι διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές ενημερώθηκαν αναλυτικά πριν από τη σχετική ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συζητήθηκε, επιπλέον, η εκκρεμότητά τους με τη σύνταξη της Έκθεσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που απορρέει από το “Μνημόνιο Συνεργασίας”, το οποίο υπέγραψε η ελληνική Κυβέρνηση με τις FIFA και UEFA στις 25/2/2020 στην Αθήνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.