ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Νέα προβλήματα για τον Ο. Βράνιες: «Συνελήφθη έπειτα από καυγά» λένε οι Βόσνιοι

Νέα προβλήματα για τον Ο. Βράνιες: «Συνελήφθη έπειτα από καυγά» λένε οι Βόσνιοι

Νέα προβλήματα για τον πρώην – πλέον – παίκτης της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες. Λίγες ημέρες μετά τη φυγή του από την Ένωση συνελήφθη στη Βοσνία έπειτα από καυγά που είχε σε εστιατόριο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το MojaBanjaluka.info, ο 30χρονος αμυντικός το βράδυ της Παρασκευής (19/06) συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές, μετά από έντονο καβγά που είχε με τον Ντούσαν Κομλιένοβιτς, ο οποίος είναι γιος του πρώην τεχνικού διευθυντής της RUGIP.

Η διαμάχη φαίνεται πως ξέσπασε σε εστιατόριο όταν ο Ογκνιεν Βράνιες, άρχισε να πετάει προς την κοπέλα του Κομλιένοβιτς, διάφορα αντικείμενα. Ωστόσο, δεν έμεινε εκεί καθώς όπως συνεχίζει το δημοσίευμα ο Κομλιένοβιτς αντέδρασε, ο Βράνιες τον πλησίασε και στη συνέχεια τον χτύπησε ενώ του έσπασε και δόντι.

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα, όπου και οδήγησε τον Βόσνιο στόπερ στο αστυνομικό τμήμα, με την κατηγορία για διατάραξη κοινής ησυχίας. Βέβαια, δεν έχει επιβεβαιωθεί η είδηση από επίσημα χείλη ενώ από την πλευρά της ανακοίνωσε την σύλληψη δύο ατόμων, χωρίς να διευκρινίζει τα ονόματα τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.