ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ελληνικό πρωτάθλημα: Εν αναμονή της απόφασης των λοιμοξιωλόγων για κόσμο στα γήπεδα

Ελληνικό πρωτάθλημα: Εν αναμονή της απόφασης των λοιμοξιωλόγων για κόσμο στα γήπεδα

Η νέα χρονιά στην Super League ξεκίνησε με την αναμέτρηση του Άρη με την Λαμία, με τον κόσμο να μην δίνει ξανά το παρών και πλέον όλοι βρίσκονται εν αναμονή της εισήγησης των λοιμοξιολόγων για την παρουσία οπαδών στα γήπεδα.

Οι ομάδες και η διοργανώτρια αρχή έχουν ταχθεί υπέρ του να ανοίξουν οι πόρτες των γηπέδων, όχι φυσικά για πληρότητα 100%, αλλά για 20-30%. Κάτι που ακούγεται λογικό και αναμενόμενο από τη στιγμή που γίνονται συναυλίες, παίζουν παραστάσεις και διοργανώνονται events με αρκετό κόσμο.

Όταν είχε τεθεί ανάλογο θέμα στα play offs, οι λοιμωξιολόγοι είχαν εισηγηθεί να μην γίνει κάτι τέτοιο υπό τον φόβο έξαρσης των κρουσμάτων, όμως είναι πολύ πιθανό τώρα να αλλάξουν τα δεδομένα.

Αν μάλιστα δεν υπήρχε η έξαρση των τελευταίων ημέρων, τότε το ενδεχόμενο να δούμε κόσμο στο ελληνικό πρωτάθλημα θα ήταν πάρα πολύ πιθανό, από την 3η αγωνιστική που είναι προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο. Ωστόσο δεν είναι και τόσο απίθανο να δούμε θετική εισήγηση από την επιτροπή των ειδικών.

Μέσα στην εβδομάδα, σε μία από τις συσκέψεις που κάνουν, αναμένεται να συζητήσουν και το συγκεκριμένο θέμα και να δώσουν την πρότασή τους στην κυβέρνηση και στα αρμόδια υπουργεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια, αν τελικά ανάψει το… πράσινο φως τα μέτρα δεν θα αφορούν μόνο τον αριθμό θεατών που θα μπορούν να μπουν σε ένα γήπεδο, αλλά και το πως θα μπαίνουν, που θα κάθονται κτλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.