ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Αθλητές κατά lockdown συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα – Διαμαρτυρία για το «λουκέτο» στον αθλητισμό (φώτο)

Αθλητές κατά lockdown συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα – Διαμαρτυρία για το «λουκέτο» στον αθλητισμό (φώτο)

Στην πλατεία Συντάγματος έχουν συγκεντρωθεί αθλήτριες, αθλητές και προπονητές, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για το κλείσιμο των χαμηλότερων κατηγοριών του ελληνικού αθλητισμού.

Εκατοντάδες αθλητές, αθλήτριες και προπονητές των πρωταθλημάτων που έχουν μείνει σε αδράνεια –οι περισσότεροι- εδώ και περίπου 11 μήνες, λόγω του lockdown που έφερε ο κορωνοϊός, «φώναξαν» στο Σύνταγμα για την επανέναρξη των αθλημάτων τους, προκειμένου να βγουν από την απελπιστική κατάσταση που έχει φτάσει ο χώρος.

Με αυτό τον τρόπο, οι εκατοντάδες αθλητές θέλησαν να ζητήσουν -πιο οργανωμένα από ποτέ – από την Πολιτεία να τους δώσει το δικαίωμα να επιστρέψουν στα γήπεδα, δηλώνοντας παράλληλα με.. ηχηρό τρόπο πως αντιμετωπίζουν –όπως και οι οικογένειες τους- σοβαρό βιοποριστικό πρόβλημα.

«Ο αθλητισμός είναι ζωή. Στηρίξτε τον τώρα» ανέφερε το πανό που κρατούσαν, ενώ αρκετοί είχαν στα χέρια τους τις μπάλες που έχει το άθλημα που «υπηρετούν». Στο σημείο υπήρξε διακριτική παρουσία της αστυνομίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.