ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ανατριχιαστικό: Bodybuilder έσκισε τους θωρακικούς μυς και έσπασε το κόκαλο του (βίντεο)

Ανατριχιαστικό: Bodybuilder έσκισε τους θωρακικούς μυς και έσπασε το κόκαλο του (βίντεο)

Ανατριχιάζει ο φρικτός τραυματισμός του Βρετανού bodybuilder Ράιαν Κρόουλι, καθώς έσκισε τους θωρακικούς μυς του και έσπασε το κόκαλο σε ένα γυμναστήριο στο Ντουμπάι προσπαθώντας να κάνει έλξεις με βάρη 220 κιλά.

Ο Κρόουλι ήταν μαζί με τον γυμναστή του στον πάγκο, όταν συνέβη το τρομακτικό περιστατικό. Το βίντεο πόσταρε ο ίδιος ο γυμναστής του στο Instagram και φαίνεται να σχίζονται αριστερά οι θωρακικοί μύες του και να σπάει το κόκαλο στο χέρι του.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=53&v=3NLMjbjvEMc&feature=emb_logo

Ο Κρόουλι, του οποίου το ατύχημα δεν καλύπτεται από την ασφάλισή του, υπεβλήθη σε 4ωρη χειρουργική επέμβαση και είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να συνεχίσει να κάνει bodybuilding.

Για τον λόγο αυτό ο Κρόουλι, που πλέον είναι στη διαδικασία της ανάρρωσης, έφτιαξε έναν λογαριασμό ενίσχυσης στο GoFundMe και μέχρι στιγμής έχει μαζέψει 38.000 δολάρια.

«Πονάω πάρα πολύ αυτή τη στιγμή, όλο μου το σώμα είναι πρησμένο από τα δάχτυλα των ποδιών μέχρι και τα χέρια. Το στομάχι μου είναι πολύ πρησμένο και κυριολεκτικά έχει ένα σάκο με υγρά και φλεγμονές που ταλαντεύεται μόλις κινούμαι» ανέφερε ο Κρόουλι από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο διαμένει αφότου πήρε εξιτήριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.