Τουρκία: Ποδοσφαιριστές διέκοψαν αγώνα για να φάνε «σπάζοντας» το Ραμαζάνι (βίντεο)

Τουρκία: Ποδοσφαιριστές διέκοψαν αγώνα για να φάνε «σπάζοντας» το Ραμαζάνι (βίντεο)

Ένα ματς της 2ης εθνικής του τουρκικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου διακόπηκε προσωρινά ώστε να μπορέσουν οι παίκτες να φάνε κάτι «σπάζοντας» το Ραμαζάνι.

Την περασμένη Τρίτη το βράδυ στο 11ο λεπτό της συνάντησης Γκιρεσούνσπορ – Κετσιορενγκουτσού και κατά τη διάρκεια τραυματισμού παίκτη οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρήκαν την ευκαιρία να φάνε χουρμάδες και λίγες μπανάνες.

Το βίντεο που τους έκανε… τσακωτούς δημοσιεύτηκε από τον ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό beIN Sports δείχνει ότι οι παίκτες της Άνκαρα Κετσιορενγκουτσού έχουν γονατίσει και τρώνε, ενώ ο τερματοφύλακας Μετίν Ουκάρ πίνει νερό, κατά τη διάρκεια της πρόσκλησης για τη βραδινή προσευχή.

Το βίντεο έγινε viral αφού έχει πάνω από 8.000 retweets και οι προβολές του πλησιάζουν τα 5 εκατομμύρια.

Το παιχνίδι τελικά ολοκληρώθηκε με νίκη 2-1 υπέρ των γηπεδούχων, ενώ κατά τη διάρκεια δεύτερης διακοπής στο 50ο λεπτό μια γάτα βρήκε την ευκαιρία να κάνει τη βόλτα της στον αγωνιστικό χώρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

To Ραμαζάνι ξεκίνησε τη Δευτέρα και οι μουσουλμάνοι απαγορεύεται να φάνε και να πιούνε από την ανατολή ως τη δύση του ήλιου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.