Βίντεο: Δυνάμεις ασφαλείας γρονθοκοπούν οπαδό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Βίντεο: Δυνάμεις ασφαλείας γρονθοκοπούν οπαδό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Επεισόδια σημειώθηκαν χθες στο Μάντσεστερ, εκεί που οπαδοί της Γιουνάιτεντ εισέβαλαν στο «Ολντ Τράφορντ» διαμαρτυρόμενοι για τη συμμετοχή της ομάδας τους στη European Super League, επεισόδια που μάλιστα οδήγησαν στην αναβολή του ντέρμπι με την Λίβερπουλ.

Η έκρηξη μίσους των οπαδών της Γιουνάιτεντ κατά της ιδιοκτήτριας οικογένειας Γκλέιζερ, περιλάμβανε βίαιες σκηνές, εισβολή στον αγωνιστικό χώρο, αλλά κι επεισόδια με αστυνομικούς, δύο εκ των οποίων τραυματίστηκαν.

Οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» αφού δημιούργησαν σκηνές χάους περιμετρικά του «Ολντ Τράφορντ», αλλά και στον αγωνιστικό χώρο, στη συνέχεια μεταφέρθηκαν έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο βρίσκονταν οι αποστολές των δύο ομάδων, όπου κι εκεί δεν έλειψαν τα επεισόδια.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, αστυνομικοί όταν αντιλήφθηκαν έναν οπαδό να περνάει από μπροστά τους, έτρεξαν να τον ακινητοποιήσουν. Ωστόσο, υπήρξε και συνέχεια καθώς τον έσυραν στο έδαφος για μερικά μέτρα κι άρχισαν να τον γρονθοκοπούν, πριν τη σύλληψή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=tqkqMBdVeZQ&feature=emb_title&ab_channel=Olly

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.