ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

EURO 2020: Γάλλοι οπαδοί ζητούν την επανάληψη του ματς με την Ελβετία!

EURO 2020: Γάλλοι οπαδοί ζητούν την επανάληψη του ματς με την Ελβετία!

Συνεχίζεται στη Γαλλία ο απόηχος του αποκλεισμού από την Ελβετία στα προημιτελικά του EURO 2020.

Μάλιστα, η δυσαρέστεια στις τάξεις των οπαδών των τρικολόρ είναι τόσο μεγάλη που πάνω από 270.000 αιτούνται στην UEFA την επανάληψη του αγώνα.

Ειδικότερα, μέσω της πλατφόρμας Les Lignes Bougent, ζητούν την επανάληψη του αγώνα για την φάση των «16» ή έστω την επανάληψη της διαδικασίας των πέναλτι. Ο λόγος είναι ότι θεωρούν πως ο Ζόμερ βρισκόταν εκτός θέσης στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Εμπαπέ και απέκρουσε ο Ελβετός γκολκίπερ, και το οποίο ήταν μοιραίο για τους «τρικολόρ», καθώς τους στοίχισε την παρουσία τους στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ωστόσο, όσες υπογραφές και να μαζευτούν, ενδεχόμενο επανάληψης του αγώνα δεν υφίσταται. Από την στιγμή που και το VAR έκρινε πως όλα έγιναν νόμιμα, τα πάντα είχαν τελειώσει, ακόμη κι αν ο αποκλεισμός δεν έχει «χωνευτεί» ακόμη από τους Γάλλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.