ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Abola: Στις πρώτες επιλογές του Παναθηναϊκού ο Πέδρο Μαρτίνς

Ο 53χρονος Πορτογάλος τεχνικός εργάζεται από τον Νοέμβριο του 2022 στην Αλ Γκαράφα, την οποία έφερε την φετινή σεζόν στην 3η θέση του πρωταθλήματος του Κατάρ

Abola: Στις πρώτες επιλογές του Παναθηναϊκού ο Πέδρο Μαρτίνς

Στις πρώτες επιλογές που εξετάζει η διοίκηση του Παναθηναϊκού για την θέση του προπονητή της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν είναι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς σύμφωνα με την «Abola».

Ο 53χρονος Πορτογάλος τεχνικός εργάζεται από τον Νοέμβριο του 2022 στην Αλ Γκαράφα, την οποία έφερε την φετινή σεζόν στην 3η θέση του πρωταθλήματος του Κατάρ, κατόρθωμα για το οποίο αναδείχθηκε και καλύτερος προπονητής της χρονιάς στην αραβική χώρα.

Το συμβόλαιό όμως του Πέδρο Μαρτίνς με το κλαμπ από το Κατάρ λήγει το προσεχές καλοκαίρι κι εκείνο θέλει σαν… τρελό να τον διατηρήσει στον πάγκο του. Έχει μάλιστα ήδη καταθέσει μία πρόταση για νέο συμβόλαιο με βελτιωμένες αποδοχές, τις οποίες το δημοσίευμα χαρακτηρίζει αρκετά δελεαστικές.

Ωστόσο εκείνος δεν είναι ιδιαίτερα θετικός στο να παραμείνει στην αραβική χώρα και κάπου φαίνεται να μπορεί να… μπλεχτεί και ο Παναθηναϊκός, αφού υπάρχει πολύ καλή γνώμη για κείνον στους «πράσινους» και δεν θα μπορούσε να αποκλειστεί η πιθανότητα να γίνει κίνηση για κείνον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζουμε πως ο Πέδρο Μαρτίνς εργάστηκε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό από τον Ιούλιο του 2018 μέχρι και τον Αύγστου του 2022. Στην τετραετία αυτή κατέκτησε τρία πρωταθλήματα (2020, 2021, 2022) κι ένα Κύπελλο Ελλάδος (2020)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.