ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΑΕΚ – Αλμέιδα: «Αφιερώνουμε τη νίκη στην οικογένεια του Μιχάλη Κατσουρή»

«Αυτή η ομάδα θα δείχνει αυτή τη συμπεριφορά όποτε υπάρχει αδικία»

ΑΕΚ – Αλμέιδα: «Αφιερώνουμε τη νίκη στην οικογένεια του Μιχάλη Κατσουρή»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, αφιέρωσε την ανατροπή επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην οικογένεια του δολοφονημένου 29χρονου φιλάθλου της Ένωσης, Μιχάλη Κατσούρη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα:

Για την ιστορική νίκη, όπως ήρθαν τα πράγματα: «Με την ευκαιρία θα ήθελα να δώσω χαιρετισμούς στον κόσμο μας. Ειδικά στην οικογένεια του φιλάθλου που χάσαμε. Αφιερώνουμε τη νίκη σε αυτούς! Αυτή η ομάδα θα δείχνει αυτή τη συμπεριφορά όποτε υπάρχει αδικία. Αυτό που χρειαζόμαστε στη ρεβάνς είναι να είναι ο κόσμος μας ως έξτρα παίκτης και να δείξουμε ότι είναι το μεγαλείο αυτής της ομάδας».

Για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και αυτή στο δεύτερο: «Ήταν φυσιολογικό να είχαμε στο πρώτο ημίχρονο αυτή την απόδοση μετά από 16 ημέρες χωρίς παιχνίδι. Στο ημίχρονο τους είπα πολλά πράγματα και τα ερμήνευσαν με εξαιρετικό τρόπο. Μην ξεχνάμε ότι είχαμε απέναντί μας μία πολύ καλή ομάδα. Στην επανάληψη κάναμε πολλά πράγματα απ’ αυτά που μπορούμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.