ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

AEK: «Απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών για το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη»

Οι φίλοι της Ένωσης θα μπορούν να μεταβούν στο γήπεδο μεμονωμένα

AEK: «Απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών για το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη»

Η ΑΕΚ γνωστοποίησε πως με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Πολιτισμού, Ιωάννη Βρούτση απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών για το παιχνίδι της «Ένωσης» με τον Αστέρα στην Τρίπολη την Κυριακή (22/10-16:00).

Ωστόσο οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να μεταβούν στο γήπεδο μεμονωμένα.

Να θυμίσουμε ότι η τελευταία φορά που οι φίλαθλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης ήταν το 2019. Έκτοτε, οι γηπεδούχοι δεν έδιναν εισιτήρια, αλλά φέτος αποφάσισαν να αλλάξουν τακτική.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Πολιτισμού κ. Ιωάννη Βρούτση, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση φιλοξενούμενων φιλάθλων για για την αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Αστέρα στην Τρίπολη, την προσεχή Κυριακή (22/10). Ως εκ τούτου, εφιστούμε την προσοχή στους φίλους της ΑΕΚ που θα έχουν εισιτήρια και θα ταξιδέψουν στην Τρίπολη για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, να αποφύγουν την οργανωμένη και να προτιμήσουν τη μεμονωμένη μετακίνηση, καθώς δεν θα σταθεί δυνατό να προσεγγίσουν την πόλη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.