ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΑΕΚ: Μ.Αλμέιδα – «Θα ήταν ωραίο να μπούμε στους ομίλους του Champions League»

«Το ότι ήθελα να γίνω πρωταθλητής στην Ευρώπη δεν με απομακρύνει από την Αργεντινή»

ΑΕΚ: Μ.Αλμέιδα – «Θα ήταν ωραίο να μπούμε στους ομίλους του Champions League»

Στο Radio La Red της Αργεντινής μίλησε ο Ματίας Αλμέιδα μετά την κατάκτηση του τίτλου στην πρώτη του σεζόν ως προπονητής της ΑΕΚ.

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει σημαδευτεί ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες και εκείνες που δεν είναι τόσο πολύ λόγω ιστορίας και επενδύσεων. Είναι ένα ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα με τα πλέι οφ βλέπεις ομάδες που παίζουν καλά, στο ευρωπαϊκό στιλ και μία που κάνει τη διαφορά. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και τι αγαπάμε να βλέπουμε. Να βλέπουμε ωραία πράγματα και πράγματα να βελτιώνονται.

Έχω σπουδαίους παίκτες που έχουν έρθει και το στυλ που έχουμε ως ομάδα έχει ωφεληθεί από την ποιότητα των παικτών που έχω. Βάλαμε πολλά γκολ, είχαμε κατοχή μπάλας και ήμασταν πρωταγωνιστές από την αρχή», υποστήριξε αρχικά και συνέχισε λέγοντας πως αυτό που θέλει τώρα είναι να οδηγήσει την ΑΕΚ στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Το ότι ήθελα να γίνω πρωταθλητής στην Ευρώπη δεν με απομακρύνει από την Αργεντινή. Ήθελα να γίνω πρωταθλητής στην Ευρώπη και δεν είναι εύκολο. Θα ήταν πολύ ωραίο να μπω με την ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον ο Αλμέιδα τόνισε ότι ένας από τα άτομα που του λείπει, είναι ο πατέρας του: «Ένας από τους ανθρώπους που μου λείπουν, είναι ο πατέρας μου λόγω της φιλίας που είχαμε. Η σχέση που είχαμε, ξεπέρασε αυτή του πατέρα-γιου. Ήμασταν σύντροφοι. Όταν ήρθε η πρόταση από τις ΗΠΑ μου είπε να φύγω και να πάω. Νιώθω ότι θα ήθελε πολύ να με δει εδώ στην Ελλάδα», υπογράμμισε ο «Πελάδο», ο οποίος ανέφερε επίσης για τον Μαραντόνα: «Μου λείπει ο Ντιέγκο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.