ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΑΕΚ: Τίμησε την μνήμη του Γ.Ιωαννίδη πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Άρη (φώτο)

Ο σπουδαίος προπονητής που «έφυγε» πριν από λίγους μήνες από τη ζωή είχε καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ από το 1996 έως το 1998

ΑΕΚ: Τίμησε την μνήμη του Γ.Ιωαννίδη πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Άρη (φώτο)

Η ΑΕΚ, πριν από το τζάμπολ του αγώνα της Stoiximan Basket League ανάμεσα στην Ένωση και στον Άρη στα Άνω Λιόσια, τίμησε τη μνήμη του Γιάννη Ιωαννίδη.

Ο σπουδαίος προπονητής που «έφυγε» πριν από λίγους μήνες από τη ζωή είχε καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ από το 1996 έως το 1998 και στην τελευταία του χρονιά την οδήγησε στον τελικό της Euroleague.

H διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ επέλεξε το παιχνίδι με τον Άρη με τον οποίο έγραψε ιστορία ο Γιάννης Ιωαννίδης για να τιμήσει τη μνήμη του και το έκανε με μια σεμνή τελετή.

Η σύζυγος του Ξανθού, Γιούλα Γκιουζελοπούλου-Ιωαννίδη και η κόρη του Ελένη-Θεοδώρα βρέθηκαν στο κλειστό με την τελευταία να παραλαμβάνει ένα αναμνηστικό κάδρο και ανθοδέσμη από τον ιδιοκτήτη της Ένωσης, Μάκη Αγγελόπουλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κόσμος που βρισκεται στο κλειστό των Άνω Λιοσίων ξέσπασε σε θερμά χειροκροτήματα στο άκουσμα του ονόματος του Γιάννη Ιωαννίδη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.