ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αλμέιδα: «Στο ποδόσφαιρο πρέπει να βάζεις γκολ – Ο αντίπαλος το έκανε με την πρώτη ευκαιρία»

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 0-1 από την Αντβέρπ

Αλμέιδα: «Στο ποδόσφαιρο πρέπει να βάζεις γκολ – Ο αντίπαλος το έκανε με την πρώτη ευκαιρία»

Στις χαμένες ευκαιρίες της ΑΕΚ και στο γεγονός ότι δέχθηκε γκολ στην πρώτη φάση της Αντβέρπ στάθηκε ο Ματίας Αλμέιδα μετά τη λήξη του ματς στην Αμβέρσα.

Για τις ευκαιρίες που έχασε η ΑΕΚ και την ήττα: «Δόθηκε ένα παιχνίδι που αντιστοιχεί σε ένα ευρωπαϊκό ματς. Το σχεδιάσαμε καλά. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος είναι γρήγορη και δυνατή ομάδα, καλή στις αντεπιθέσεις. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να βάζεις γκολ. Ο αντίπαλος με την πρώτη ευκαιρία έκανε το γκολ και μετά όταν ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες αμύνθηκε καλά».

Για το αν έλειψε το καθαρό μυαλό μετά την αποβολή της Αντβέρπ και αν οι παίκτες έβγαλαν κούραση: «Κάποιες στιγμές κάναμε αυτό που έπρεπε, σε κάποιες άλλες δεν παίρναμε τις σωστές αποφάσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τις αρκετές σέντρες: «Ναι ίσως ήταν πολλές οι σέντρες και λίγα τα σουτ από μέση απόσταση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.