ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Άναψαν» τα αίματα σε ματς στην Βραζιλία: Προπονητής κουτούλησε γυναίκα βοηθό διαιτητή (βίντεο)

Ο προπονητής απολύθηκε

«Άναψαν» τα αίματα σε ματς στην Βραζιλία: Προπονητής κουτούλησε γυναίκα βοηθό διαιτητή (βίντεο)

Μία απαράδεκτη κίνηση προπονητή απέναντι στην βοηθό διαιτητή, Μαρσιέλι Νέτο, έφερε την απομάκρυνση του από τον πάγκο της Ντεπορτίβο Φεροβιάριαα.

Το απίστευτο περιστατικό έγινε στην Βραζιλία, στον αγώνα Νόβα Βενέτσια – Ντεσπορτίβα Φεροβιάρια (3-1) για το περιφερειακό πρωτάθλημα Capixaba της πολιτείας Εσπιρίτο Σάντο.

Έχοντας αρκετά διαιτητικά παράπονα, ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας, Ραφαέλ Σοριάνο, τα έβαλε με το διαιτητικό τρίο στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, τη στιγμή που η ομάδα του ετοιμαζόταν να εκτελέσει κόρνερ.

Ο προπονητής έκανε «ντου» στον αγωνιστικό χώρο μαζί με παίκτες από τον πάγκο του και τα… αίματα, άναψαν. Ο διαιτητής άρχισε να δείχνει κίτρινες κάρτες, προκαλώντας μάλιστα μεγαλύτερο εκνευρισμό στον προπονητή.

Όταν όμως είχε την επόπτρια να δείχνει στον ρέφερι κάποιον, για να του δώσει κάρτα, τότε ο Σοριάνο «ξέφυγε», ήρθε ξαφνικά… μούρη με μούρη μαζί της και την κουτούλησε (σ.σ. για καλή της τύχη, ήταν περισσότερο σαν σπρώξιμο, αφού βρέθηκαν σε πολύ κοντινή απόσταση), αντικρίζοντας στη συνέχεια την κόκκινη κάρτα για την πράξη του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά το τέλος του αγώνα, η Ντεσπορτίβα Φεροβιάρια τον απέλυσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.