ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αντριάνο: Σοκάρει η τελευταία εμφάνιση του – Kυκλοφορεί μεθυσμένος και ημίγυμνος στους δρόμους (βίντεο)

Χρόνια τώρα είναι γνωστό ότι έχει προβλήματα αλκοολισμού

Αντριάνο: Σοκάρει η τελευταία εμφάνιση του – Kυκλοφορεί μεθυσμένος και ημίγυμνος στους δρόμους (βίντεο)

O πρώην σταρ της εθνικής ποδοσφαίρου της Βραζιλίας και της Ίντερ, Αντριάνο, κυκλοφορεί μεθυσμένος και γυμνός στους δρόμους του Ριο Ντε Τζανέϊρο.

Στα νιάτα του υπήρξε ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου και πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να προβλέψουν πως θα είναι ο διάδοχος του Ρονάλντο, του Βραζιλιάνου που ονομάστηκε «Φαινόμενο».
Ο Αντριάνο έπαιξε σε 48 παιχνίδια με την εθνική Βραζιλίας και σημείωσε 27 γκολ και είχε την ευκαιρία να παίξει σε σπουδαίες ομάδες. Αίσθηση είχε προκαλέσει η μεταγραφή του από την Φλαμέγκο στην Ίντερ ενώ αγωνίστηκε ακόμη στην Φιορεντίνα, στην Πάρμα, στην Ρόμα ενώ δεν ήταν και λίγες οι ομάδες της Βραζιλίας που του έδωσαν ψωμί.

Πλέον στα 40 του δεν θυμίζει εκείνο τον «ταύρο» που διέλυε τις αντίπαλες άμυνες. 

Ο Manu Heredia έγραψε στο twitter: «Αυτή είναι η τελευταία δημόσια εικόνα που έχει δει ο Adriano Leite, ο αυτοκράτορας. Τι μεγάλη ντροπή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βίντεο ανέβηκε στο Tiktok και έγινε Viral. Παλαιότερα είχε αποκαλύψει ότι πάσχει από κατάθλιψη ενώ η Marca γράφει ότι ακόμη ζει στο «μαύρο σκοτάδι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.