ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε 4 παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης για διάδοση βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου

Το θέμα είχε αποκαλύψει η Confidencial, η οποία αρχικά έκανε λόγο για τρεις παίκτες

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε 4 παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης για διάδοση βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν στους τέσσερις παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης οι οποίοι συνελήφθησαν για την  διάδοση βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με τον ισπανικό τύπο στις 8 Νοεμβρίου θα παρουσιαστούν στο δικαστήριο για να καταθέσουν.

Το θέμα είχε αποκαλύψει η Confidencial, η οποία αρχικά έκανε λόγο για τρεις παίκτες αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν τέσσερις.

Η ισπανική εφημερίδα άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμπλακούν κι άλλοι ποδοσφαιριστές στην υπόθεση αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί προς το παρόν, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εξελίξεις.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, στους τέσσερις παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ήδη απαγγελθεί κατηγορίες για τη διάδοση βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου και στις 8 Νοεμβρίου θα παρουσιαστούν στο δικαστήριο για να καταθέσουν ενώ λίγες μέρες νωρίτερα ο δικαστής Χούλιο Γουντ θα ακούσει δύο θέματα της υπόθεσης και έναν αυτόπτη μάρτυρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, έχει δοθεί η απαραίτητη άδεια για να ανοίξουν τα κινητά τους τηλέφωνα, με τη Ρεάλ να έχει πει σε ανακοίνωσή της ότι έχει ενημερωθεί για την υπόθεση και θα λάβει τα μέτρα που πρέπει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.