Απίστευτο περιστατικό στην Ρουμανία: Προπονητής ήρθε στα χέρια με τη μάνατζερ σύζυγό του! (βίντεο)

Η διαφωνία που υπάρχει φέρεται να είναι ο δεσμός που διατηρούσε ο Ρέγκενκαμπφ με άλλη γυναίκα

Απίστευτο περιστατικό στην Ρουμανία: Προπονητής ήρθε στα χέρια με τη μάνατζερ σύζυγό του! (βίντεο)

H Αναμαρία Προντάν, θεωρείται απ’ τις κορυφαίες μάνατζερ στη Ρουμανία. Πασίγνωστη στη χώρα, καθώς υπήρξε και playmate στο παρελθόν. Παντρεμένη με τον γνωστό προπονητή, Λαουρέντιου Ρέγκενκαμπφ. Τα πράγματα δεν κύλησαν καλά στη σχέση τους και είναι σε διάσταση.

Περιμένοντας να βγει το διαζύγιο, πάντως, τα πράγματα δεν κυλούν ομαλά ανάμεσά τους. Η γνωστή μάνατζερ με τον τεχνικό της Νέφτσι Μπακού αυτό τον καιρό, έφτασαν στο σημείο να έρθουν στα χέρια! Αυτό φαίνεται σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και το οποίο τράβηξε ο οδηγός της Προντάν.

Σε αυτό φαίνονται οι δυο τους να συνομιλούν για λίγο και μετά η κατάσταση να ξεφεύγει. Ευτυχώς το περιστατικό δεν άφησε κάποιο τραυματισμό, πέρα απ’ το γεγονός πως οι δυο τους έχουν γίνει viral καθώς ήρθαν στα χέρια στο δρόμο ουσιαστικά.

Στο τέλος του video η Προντάν ρωτάει δυνατά τον οδηγό της αν έχει τραβήξει σε βίντεο τον άγριο καυγά με τον Ρέγκενκαμπφ. Ο οποίος έχει εργαστεί στο παρελθόν σε ομάδες όπως η Στεάουα Βουκουρεστίου, η Αλ Αχλί, η Λίτεξ Λόβετς και η Κραϊόβα.

Μετά το περιστατικό, ο προπονητής πήγε στο νοσοκομείο δηλώνοντας πως έχει τραυματιστεί απ’ τα χτυπήματα που δέχτηκε, ενώ η Προντάν έκανε δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες ο νόμος θα έπρεπε να την προστατεύσει. Όλα αυτά επειδή χωρίζουν και η διαφωνία που υπάρχει φέρεται να είναι ο δεσμός που διατηρούσε ο Ρέγκενκαμπφ με άλλη γυναίκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.