ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αποφασισμένος να αγοράσει την Τότεναμ ο σεΐχης του Κατάρ

Ο πρόεδρος των «σπερς», Ντάνιελ Λίβι, είναι ο άνθρωπος που διαπραγματεύεται με τους ανθρώπους του Αλ Θάνι

Αποφασισμένος να αγοράσει την Τότεναμ ο σεΐχης του Κατάρ

Ο σεΐχης του Κατάρ Γιασίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι δεν μπόρεσε να συμφωνήσει με την οικογένεια Γκλέϊζερ, που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά επιμένει για την αγορά ομάδας στην Premier League και στρέφει το ενδιαφέρον του στην Τότεναμ.

Σύμφωνα μάλιστα με την αγγλική εφημερίδα «Daily Mail» ο βαθύπλουτος σεϊχης έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές για την αγορά της ομάδας του Λονδίνου, που ανήκει στον Άγγλο επιχειρηματία, Τσάρλι Λιούις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος των «σπερς», Ντάνιελ Λίβι, είναι ο άνθρωπος που διαπραγματεύεται με τους ανθρώπους του Αλ Θάνι και αναμένονται εξελίξεις έως το τέλος του χρόνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.