ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αποκάλυψη σοκ για Νεϊμάρ: «Είναι στα πρόθυρα του μεθυσμένου στις προπονήσεις – Καταστρέφει την Παρί» (βίντεο)

Ο δημοσιογράφος ανέλυσε τη σοβαρή κρίση που βιώνει η Παρί Σεν Ζερμέν

Αποκάλυψη σοκ για Νεϊμάρ: «Είναι στα πρόθυρα του μεθυσμένου στις προπονήσεις – Καταστρέφει την Παρί» (βίντεο)

Ο Γάλλος δημοσιογράφος Ντάνιελ Ριόλο ανέλυσε στην εκπομπή «After Foot» του καναλιού RMC Sport τη σοβαρή κρίση που βιώνει η Παρί Σεν Ζερμέν και στάθηκε στην συμπεριφορά του Νεϊμάρ, ο οποίος τόνισε πως στις περισσότερες προπονήσεις πηγαίνει σχεδόν μεθυσμένος.

«Ο Νεϊμάρ σχεδόν δεν προπονείται πια, είναι σε μια θλιβερή κατάσταση, σχεδόν πάντα στα πρόθυρα του μεθυσμένου. Ο Νεϊμάρ είναι σε πνεύμα εκδίκησης εναντίον της Παρί, υπάρχει πλήρης ρήξη με τον σύλλογο και τα αποδυτήρια. Πρέπει να υπογράψουμε την επιταγή του και να τον αφήσουμε να φύγει. Κάνει μεγάλη ζημιά στον σύλλογο. Αφήστε τον να φύγει, καταστρέφει την Παρί.

Η Παρί δεν είναι πλέον ομάδα. Δεν υπάρχει κοινό νήμα. Ο προπονητής δεν υπάρχει πια, ο πρόεδρος δεν έχει πει λέξη. Μετά από τέτοια καταστροφή, τα μπουλόνια έπρεπε να είχαν σφιχτεί. Τίποτα. Ούτε ο Λεονάρντο ούτε ο Νασέρ Αλ Χελαϊφί. Τίποτα. Ολική καταστροφή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντάνιελ Ριόλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.