ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Αθώος ο Νεϊμάρ για τις παρατυπίες στη μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα

Ο Βραζιλιάνος άσος κρίθηκε αθώος από το δικαστήριο της Βαρκελώνης

Αθώος ο Νεϊμάρ για τις παρατυπίες στη μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα

Η ισπανική δικαιοσύνη απάλλαξε το Βραζιλιάνο επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ για την υπόθεση που αφορούσε τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα το 2013, όπως αποκάλυψε σήμερα η εφημερίδα της Βαρκελώνης «Sport».

Η εφημερίδα αναφέρει ο Βραζιλιάνος απαλλάχθηκε από τα ισπανικά δικαστήρια, για τις κατηγορίες για απάτη και διαφθορά.

Ο Νεϊμάρ είχε διαβεβαιώσει στη δίκη ότι πάντα υπέγραφε ό,τι του έλεγε ο πατέρας του να υπογράψει.

Την Παρασκευή, η εισαγγελία είχε αποσύρει τις κατηγορίες εναντίον του παίκτη, του πατέρα του, επίσης του πρώην παράγοντα της Σάντος, Οντίλιο Ροντρίγκεζ Πίλιο, και των πρώην προέδρων της Μπαρτσελόνα Σάντρο Ροσέλ και Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Αρχικά, ο εισαγγελέας είχε ζητήσει 2 χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο 10 εκατομμυρίων ευρώ σε βάρος του Βραζιλιάνου σταρ.

Την υπόθεση οδήγησε το 2015 στη δικαιοσύνη η βραζιλιάνικη επενδυτική εταιρεία DIS, η οποία κατείχε το 40% των δικαιωμάτων στον Νεϊμάρ όταν ήταν στη Σάντος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην αρχή της δίκης, η DIS απαιτούσε πενταετή φυλάκιση για τον Νεϊμάρ και συνολικό πρόστιμο 149 εκατομμυρίων ευρώ για τους κατηγορούμενους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.