ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτοί θα είναι οι διαιτητές των ελληνικών ομάδων σε Europa League και Conference League

Δείτε αναλυτικά για κάθε ομάδα

Αυτοί θα είναι οι διαιτητές των ελληνικών ομάδων σε Europa League και Conference League

Γνωστά έγιναν τα ονόματα των διαιτητών που θα σφυρίξουν τους αγώνες Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Europa League και το Conference League.

Ο Γκιόργκι Καμπάκοφ θα είναι ο διαιτητής στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Χάιφα την Πέμπτη (19:45) στη Λεωφόρο για το Europa League, όπως ανακοίνωσε η UEFA.

Ο 37χρονος Βούλγαρος έχει οριστεί διαιτητής στο ελληνικό πρωτάθλημα αρκετές φορές, ενώ είχε διευθύνει το αθηναϊκό ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-1 στις 28 Φεβρουαρίου του 2021, για την 24η αγωνιστική της Super League.

Σε ότι αφορά στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις εφέτος, ο Καμπάκοφ έπαιξε στο 2-2 της Γαλατάσαραϊ με την Κοπεγχάγη για το Champions League και στο 3-2 της Τουλούζ επί της Λίβερπουλ για το Europa League.

Παράλληλα, την αναμέτρηση Άγιαξ-ΑΕΚ για το Europa League την Πέμπτη (22:00), θα διευθύνει ο 44χρονος Άγγλος, Γκρεγκ Πόουσον, ο οποίος ήταν διαιτητής στις 7/12/2017 στον αγώνα με την Αούστρια Βιέννης στην Αυστρία (0-0), όταν οι «κιτρινόμαυροι» αρκούνταν -όπως και τώρα- στην ισοπαλία για την πρόκριση.

Ο Πόουσον έχει βρεθεί πολλές φορές στο δρόμο ελληνικών ομάδων έχοντας διευθύνει και παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Εφέτος «σφύριξε» στο Παναθηναϊκός-Βιγιαρεάλ 2-0 και στο Καραμπάγκ-Λεβερκούζεν 0-1 για το Europa League, ενώ ήταν επίσης σε εννιά ματς της Premier League, ανάμεσα στα οποία το Γουλβς-Μαν. Σίτι 2-1, Λίβερπουλ-Έβερτον 2-0 και Τσέλσι-Μπράιτον 3-2.

Ακόμη, έναν σχετικά άπειρο διαιτητή, τον Μάρτεν Κρογκ, όρισε η UEFA στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα που θα γίνει την Πέμπτη (22:00) κεκλεισμένων των θυρών για το Europa League.

Ο 35χρονος Δανός διαιτητής είχε διευθύνει στις 10/8/2023 το Χάιντουκ Σπλιτ-ΠΑΟΚ 0-0 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Εφέτος έπαιξε στο Γιουνγκ Μπόις-Μαντσεστερ Σίτι 1-3 για το Champions League και στο Λίβερπουλ-Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 2-0 για το Europa League.

Τέλος, ο Γκιόργκι Κρουασβίλι ορίστηκε από την UEFA στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ελσίνκι την Πέμπτη (19:45) για την τελευταία αγωνιστική του Conference League.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O 37χρονος Γεωργιανός διαιτητής είχε διευθύνει στις 10/10/2017 το Ελλάδα-Γιβραλτάρ 4-0 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ εέτος διηύθυνε το Σερβέτ-Σλάβια Πράγας 0-2 για το Europa League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.