ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Δ.Μελισσανίδης: «Σήμερα γιορτάζουμε τα 100α γενέθλια της πιο ξεχωριστής ομάδας στην Ελλάδα» (βίντεο)

«Γεια σου ρε ΑΕΚάρα μου!»

Δ.Μελισσανίδης: «Σήμερα γιορτάζουμε τα 100α γενέθλια της πιο ξεχωριστής ομάδας στην Ελλάδα» (βίντεο)

Ο ιδιοκτήτης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ Δημήτρης Μελισσανίδης, μέσω ενός βίντεο θέλησε να στείλει τις δικές του ευχές στην Ένωση που συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Ειδικότερα, ανέφερε:

«Αγαπητοί Ενωσίτες, σήμερα γιορτάζουμε τα 100α γενέθλια της πιο ξεχωριστής ομάδας στην Ελλάδα. Για όλους εμάς, της πιο ξεχωριστής στον κόσμο ολόκληρο. Πρέπει να νιώθουμε ευλογημένοι γι’ αυτό, περήφανοι και λυτρωμένοι γιατί περάσαμε πολλά, ήταν χρόνια δύσκολα.

Πονέσαμε, όμως δε λυγίσαμε ποτέ. Μέσα από προσπάθεια, από αγώνες και πολλή αγάπη, δίνουμε ξανά στην ΑΕΚ την απεραντοσύνη που δικαιούται το προσφυγικό μεγαλείο της.

Έχουμε πάλι το σπίτι μας, είμαστε ξανά αδελφωμένοι και ενωμένοι. Αντέξαμε, πιστέψαμε, δικαιωθήκαμε.

Είμαστε όλοι το ίδιοι μπροστά της, έχουμε όλοι κιτρινόμαυρο αίμα στις φλέβες μας. Να είστε υπηρέτες και σωματοφύλακές της μαζί, να τη λατρεύετε και να την προστατεύετε στα 200, στα 300, στα 1.000 χρόνια της. Ζήτω η ΑΕΚ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γεια σου ρε ΑΕΚάρα μου!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.