ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

“Devil Baby”: Η 22χρονη influencer που κινδυνεύει με φυλάκιση επειδή παρενοχλούσε παίκτες της Τσέλσι (φωτο)

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής είχε κοιμηθεί μαζί της πέρυσι

“Devil Baby”: Η 22χρονη influencer που κινδυνεύει με φυλάκιση επειδή παρενοχλούσε παίκτες της Τσέλσι (φωτο)

Η φετινή σεζόν εξελίχθηκε σε… τραγωδία για την Τσέλσι που απέτυχε παταγωδώς τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη, με έναν από τους παίκτες της, τον Μέισον Μάουντ, να έχει να αντιμετωπίσει και την παρενόχληση από την πλευρά μιας 22χρονης influencer, η οποία κινδυνεύει να βρεθεί στη φυλακή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Μπεν Τσίλγουελ, επίσης παίκτης της Τσέλσι, είχε διοργανώσει κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν ένα πάρτι, στο οποίο βρέθηκε, μεταξύ άλλων, και η Όρλοα Σλόαν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Μπεν Τσίλγουελ, επίσης παίκτης της Τσέλσι, είχε διοργανώσει κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν ένα πάρτι, στο οποίο βρέθηκε, μεταξύ άλλων, και η Όρλοα Σλόαν.

Η 22χρονη influencer γνωρίστηκε με αρκετούς παίκτες της ομάδας και τελικά κοιμήθηκε με έναν εξ αυτών, τον Μάουντ, με τον οποίο παρέμεινε σε επαφή για το επόμενο εξάμηνο, όταν ο διεθνής Άγγλους ποδοσφαιριστής αποφάσισε να βάλει ένα τέλος.

Αυτό, όμως, δεν το δέχθηκε ο Όρλοα Σλόαν, η οποία άρχισε να παρενοχλεί με κάθε τρόπο τον Μάουντ, ο οποίος, όπως γράφουν οι Άγγλοι, αναγκάστηκε να αλλάξει… 21 φορές αριθμό τηλεφώνου για να αποφύγει την παρενόχληση.

Δεν προκάλεσε εντύπωση, επομένως, το γεγονός ότι τελικά απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη, με την 22χρονη να κινδυνεύει ακόμη και με φυλάκιση πλέον αφού κι άλλοι παίκτες της Τσέλσι, όπως οι Τσίλγουελ και Μπίλι Γκίλμουρ, κατέθεσαν ότι η Σλόαν επικοινωνούσε συνεχώς μαζί τους και γενικά δεν ξεκολλούσε με τίποτα. Who is Orla Melissa Sloan? Who is 'Devil Baby' stalker Orla Melissa Sloan? - Techno Trenz Scotland star Billy Gilmour stalked by 'Devil Baby' influencer who faked pregnancy - Daily Record Image Image

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.